duminică, 6 septembrie 2009

Ziua lui Boc

Emil Boc, alias "Ştefan cel Mare", "Croitoraşul cel Viteaz" sau "Muc cel Mic" a împlinit 43 de ani

Foto: Intact Images

artid_1252249637

Premierul şi-a sărbătorit ziua de naştere prin muncă, la Palatul Victoria.Nu a făcut declaraţii, evitând să răspundă celor ce i-au atribuit în ultimele zile diferite porecle, cu rezonanţe istorice sau populare. Chiar înainte de ziua lui, Emil Boc a suferit un "accident nautic". Aflat pe plaja de la Neptun, premierul

a căzut în mare după o plimbare cu ski-jetul. Înainte de ziua lui şi de negocierile pe tema salarizării unice, premierul Emil Boc nu a ratat ultimele zile frumoase la mare. Pe o plajă pustie, dar sub atenta supraveghere a ofiţerilor SPP, premierul şi-a încordat muşchii, dar a fost răpus de... briză.

Nu este primul şi nici cel mai grav episod de acest gen. În urmă cu 5 ani Emil Boc se prăbuşea în direct, pe uscat şi de la o înălţime mult mai mare. Acum, de ziua lui, Emil Boc a primit cadou mai multe porecle."Dacă premierul Emil Boc va reuşi să se menţină pe poziţie şi să realizeze aceste reforme va fi un Ştefan cel Mare al zilelor noastre", declara Ioan Oltean.Pentru un alt coleg de coaliţie, Emil Boc nu este cel mare, dar este cel viteaz.

Emil Boc a împlinit, duminică, 43 de ani.


Sursa : Ştiri Antena 3-06.Septembrie 2009

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog