luni, 26 octombrie 2009

Liderii de Sindicat şi Politica

Am sa raspund prin acest articol la toate mesajelele si intrebarile venite pe adresa Sindicatului Tesa,cu privire la rivalitatea dintre Sindicatul Sanitas Covasna si Sindicatul TESA.

In primul rând vreau să specific ,pentru ca lucrurile sa fie foarte clare ,si anume faptul ,ca sindicatul TESA este apolitic.Adică vreau sa spun, ca nu ne interesează politica, sau întelegerile cu Conducerile Partidelor Politice Parlamentare ,sau Neparlamentare,cu Directorii de Deconcentrate şi Directorii de Institutii Publice.Oare ,crede cineva că în Judeţul Covasna există vreun director de Instituţie Publică ,apolitic ? Eram convins ,nici eu nu cred. aşa ceva.Cred insă că există directori de institutii publice cu atribuţii de control, care nu iau masuri impotriva unor directori numiti politic,chiar dacă aceşti directori sunt reclamaţi de cetăţeni ai judeţului Covasna.

Dar acum să ne întoarcem la liderii de sindicat si politică.

Mă refer foarte strict la Domnul Neagovici Vasile Cătălin ,tb_200_0809_Neagovici_596770 care detine in prezent funcţia de preşedinte al Sindicatului Sanitas Covasna si Vicepreşedinte al PSD Or.Covasna.Acest individ cu caracter duplicitar intrat in sistemul sindical sanitar cu ajutorul unui partid politic,care are intelegeri cu majoritatea directorilor de spitale sustinuti politic ,este cel mai rău lucru pentru sistemul sanitar covasnean.

sigla%20SANITAS%20168 PSD-sigla

Preşedintele Sindicatul Sanitas Covasna si Vicepreşedinte PSD Or.Covasna,Domnul Neagovici Vasile Cătălin ,vroia sa ajungă europarlamentar ,el candidănd la Alegerile Europarlamentare din 2009,dar din fericire pentru sistemul sanitar covasnean ,nu a reusit.Vă imaginaţi ce ar fi insemnat ,ca acest individ sa reuşească ,devenind europarlamentar ? În 2-3 ani era dat peste cap si Parlamentul European ,deoarece Domnul Neagovici este un specialist in încalcarea legilor.

Ca dovada anexez mai jos tabelul cu candidaturile domnului Negovici Vasile Cătălin –Preşedinte Sindicatului Sanitas Covasna,tabel care există şi în Buletinul Informativ al Sindicatului Tesa.

SINDICATUL SANITAS COVASNA

ACTIVITATE SINDICALA SAU ACTIVITATE POLITICA ??????????

Presedintele Sanitas Covasna - vicepresedintele filialei PSD din orasul Covasna , candidat la alegerile consiliului local Covasna şi la Alegerile Europarlamentare. europarlamentare pe listele PSD+PC

CANDIDATII LA CONSILIUL LOCAL AL ORASULUI COVASNA
Alianta Pentru Unitatea Romanilor din Orasul Covasna
(PSD + PNL + PRM) – 2008

1. Enea Nicolae

2. Polhac Gheorghe

3. Căşunean-Vlad Cristian-George

4. Bocan Ioan-Marcel

5. Cojan Gheorghe

6. Enea Nicolae

7. Ciambur Dumitru-Codruţ

8. Neagovici Vasile-Cătălin

9. Zice Gheorghe

10. Munteanu Constantin

11. Ciubuc Crina-Oltiţa

12. Holospin Constantin

13. Radocea Letiţia

14. Costea Constantin

15. Olteanu Ionuţ-Marius

16. Cojan Cătălin

17. Munteanu Gheorghe-Alexe

18. Cotici Ioan

19. Preda Petru-Ioan

20. Sorescu Ioan-Constantin

21. Munteanu Ion-Adrian

22. Cândea Mircea

CANDIDATII LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2009
Partidul Social Democrat - PSD
Partidul Conservator - PC

1. Adrian Severin
2. Rovana Plumb
3. Ioan Mircea Paşcu
4. Adriana Ţicău
5. Daciana Sârbu
6. Corina Creţu
7. Victor Boştinaru
8. Sabin Cutaş
9. Cătălin Ivan
10. Ioan Enciu
11. Vasilica Dăncilă,
12. Minodora Clivetti
13. Aristide Roibu
14. Viorel Dragomir
15. Marius Oprescu.
16. Alin-Lucian-Emanuel Antochi
17. Ştefan Muşoiu
18. Adriana-Doina Pană
19. Ioan Corjuc
20. Daniel Luca
21. Victor Negrescu
22. Geanina-Mihaela Boicu
23. Adrian-Eugen Burlan
24. Ana-Claudia Ţapardel
25. Mihaela Huncă
26. Maria-Lia Pop
27. Ucu-Mihai Faur
28. Adrian-Vicenţiu Vlad
29. Iuliana Lascu
30. Costin Bicău
31. Alexandru-Ion Steriu
32. Dănuţ Buhăescu-Odagiu
33. Iona Cristian Şologan
34. Florin-Horaţiu Iura
35. Vasile-Cătălin Neagovici
36. Vili-Mihaela Constantin
37. Florin Babarada
38. Alexandru Farcaş
39. Doina-Micşunica Dreţcanu
40. Penelopa-Alina Jipa
41. Andrei Iucinu
42. Alexandru-Octavian Cazacu

În articolul viitor am să va arăt cum acest Preşedinte de sindicat ,ţine oamenii cu forţa in sindicat ,deoarece el e la Partidul PSD.

Aştept comentariile voastre pe acest subiect intersant.

11 comentarii:

  1. Ce nesimtiti , ma uitam pe Realitatea cand sindicatele au pichetat sediile PSD-PDL in tara, si la noi nimic. Liderul din unitate nu mai stia cum sa se eschiveze.
    Cum sa picheteze Neagovici sediul partidului , la care merge saptamanal la sedinte.
    Rusinea rusinii.
    Ce sa mai spun : cum a iesit PSD de la guvernare, cum a inceput Sanitasul cu grevele !!!!
    Pana atunci ne-a fost bine???????????????
    Asta numa' sindicat nu e, orice alceva poate fi categorisit dar sindicat nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Hossu: E o tampenie ca bugetarii sa intre in greva, ar face jocul guvernului
    Joi, 10 Septembrie 2009, ora 22:43 Comenteaza acest articol | 25 comentarii
    Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat joi ca "ar fi o tampenie" din partea sindicatelor ce ii reprezinta pe bugetari sa intre in greva generala din cauza ultimei forme a Legii unitare, pentru ca astfel ar face jocul guvernului.

    "Daca 800.000 de oameni nu vor lucra in acea zi, acestia nu vor fi platiti. Guvernul atat asteapta, pentru ca astfel ar face mari economii la buget, prin neplata salariilor", a spus Hossu.

    Sindicalistii vor organiza, insa, un mare miting la Bucuresti in 7 octombrie, de Ziua mondiala a muncii decente.

    "Am putea sa dublam acest miting cu o greva generala, dar am da, astfel, apa la moara Executivului", a subliniat liderul sindical.

    Reprezentantii sindicatelor din educatie, administratie publica, sanatate si politistii au anuntat, joi, ca aproape 800.000 de bugetari vor declansa o greva generala de o zi in data de 5 octombrie si vor organiza un pichet in jurul Parlamentului pe 15 septembrie, fiind nemultumiti de ultima forma a Legii unitare de salarizare pe care Guvernul a anuntat ca isi va asuma raspunderea in Parlament."

    P.S. Acesta este confederatia la care este afiliat "sindicatul" TESA. Probabil este si raspunsul de ce aceasta organizatie nu a participat la greva din 5 octombrie 2009.

    Dupa mitingul din 7 octombrie organizat pentru munca decenta, liderul TESA din judetean milita pentru modificarea duratei normale de munca de 8 ore...la 14 ore.

    Pe langa acestea, "activitatea" lui se rezuma in a insulta si calomnia.
    Eu personal cred ca va scapa de pedeapsa prevazuta de legea penala doar daca isi scoate o adeverinta medicala in care sa se specifice ca nu este in totalitatea capacitatii sale mintale. Ceea ce nu este departe de adevar. Nu am mai vazut un om care sa-si terorizeze colegii lui directi si sa arunce calculatorul cum face el de obicei.
    iosif, un sfat personal pentru tine: ar fi bine sa te informezi corect inainte de a intra in complicitate cu acest paranoic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sindicatul Sanitas a sustinut toate cursurile tinute pentru infirmiere si asistente medicale. Din cate am auzit, vor face si in viitor un curs.
    Si ce am vazut afisat peste tot vor organiza un curs de calificare cu obtinerea unor diplome recunoscute in tara si in europa in următoarele profesii: instalator tehnico-sanitare şi gaze, mecanic auto, sudor, mozaicar faiantar, zidar, pietrar, tencuitor, zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor, agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport, agent de pază şi ordine, baby sitter, îngrijitor bătrâni la domiciliu, lucrător în comerţ, frizer-coafor-manichiurist, administrator pensiune turistică.
    Tu, liderul nostru sindical TESA ce faci pentru noi in afara de a posta nebuniile tale?!
    Ei au un program de trei zile pe saptamana in care membrii li se pot adresa, au un website decent in care gasesc informatii care lipsesc de aici.
    Ar fi bine daca tot te intorci din concediul medical sa faci in sfarsit CEVA pentru noi si lasa-te de aceste porcarii.
    Daca crezi ca prin asta castigi ceva, te inseli: cu aceasta politica a ta nu ne faci decat sa ne retragem pentru ca consideram ca nu ne mai reprezinti.
    Vom astepta sa vina inca o data mos Jimmy daca veti avea bani pentru un ultim rand de cadouri, dupa atatea instante si avocati platiti din banii nostrii pe degeaba si apoi PA! Sa fiti sanatosi cu murdaria voastra! Ne-am saturat de voi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil te intrebi de ce au iesit colegii nostrii de la Valcele si de la Ambulanta? Din aceasi cauza: s-au saturat de minciuni si promisiuni. Te asigur ca vom iesi din judetean in masa in perioada urmatoare. Daca tu ramai la conducere in maxim 2-3 ani TESA va ramane istorie.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Pluralismul şi partidele politice ARTICOLUL 8
    (1) Pluralismul în societatea românească este o condiţie şi o garanţie a democraţiei constituţionale.
    (2) Partidele politice se constituie şi îşi desfăşoară activitatea în condiţiile legii. Ele contribuie la definirea şi la exprimarea voinţei politice a cetăţenilor, respectând suveranitatea naţională, integritatea teritorială, ordinea de drept şi principiile democraţiei.

    Sindicatele, patronatele şi asociaţiile profesionale
    ARTICOLUL 9
    Sindicatele, patronatele şi asociaţiile profesionale se constituie şi îşi desfăşoară activitatea potrivit statutelor lor, în condiţiile legii. Ele contribuie la apărarea drepturilor şi la promovarea intereselor profesionale, economice şi sociale ale membrilor lor."

    Egalitatea în drepturi
    ARTICOLUL 16
    (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări...
    (3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi...

    Dreptul de vot
    ARTICOLUL 36
    (1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv...

    Dreptul de a fi ales
    ARTICOLUL 37
    (1) Au dreptul de a fi aleşi cetăţenii cu drept de vot care îndeplinesc condiţiile prevăzute în articolul 16 alineatul (3), dacă nu le este interzisă asocierea în partide politice, potrivit articolului 40 alineatul (3).

    Dreptul de a fi ales în Parlamentul European ARTICOLUL 38
    În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii români au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în Parlamentul European...

    Dreptul de asociere
    ARTICOLUL 40
    (1) Cetăţenii se pot asocia liber în partide politice, în sindicate, în patronate şi în alte forme de asociere.
    (2) Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale.
    (3) Nu pot face parte din partide politice judecătorii Curţii Constituţionale, avocaţii poporului, magistraţii, membrii activi ai armatei, poliţiştii şi alte categorii de funcţionari publici stabilite prin lege organică.

    Viaţa intimă, familială şi privată ARTICOLUL 26
    (1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.
    (2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.

    Toate cele de sus sunt articole din Constitutia Romaniei, legea fundamentala a tarii, care garanteaza drepturile fundamentala si a cetatenilor.

    Care este problema ta?! Ce rivalitate?!

    Te compari tu, un nimeni, care incearca sa fie bagat in seama prin astfel de mijloace dobitoace, cu un om care cu mai multe facultati si mastere, cu un renume pozitiv in lumea sindicala nationala si in lumea specialistilor juridici?!

    Ce te doare?? Ca pe tine in afara de...vezi doamne... o farmacista nu te cunoaste si nu te apreciaza nimeni?

    Ca ai clacat dupa atatea atacuri nebune de peste tot si pentru ca nu ai decat esecuri?!

    Ca esti un neprofesionist atat la locul tau de munca cat si in sindicalism?!

    Sau nu ai casa si masa si iti doresti una gratuit pe o perioada determinata?!

    Te crezi de-asupra legii?!
    Sau te-au internat pe o sectie gresita?!

    Daca poza ar fi a mea tu azi deja aveai dosar penal!

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil ca peste cateva zile vei scrie "ca te bucuri ca tema a starnit atatea reactii", dar mai bine fa-ti un consult si un tratament psihiatric! Am mai spus-o: AI MANIA PERSECUTIEI!!! Oricine care se rataceste pe acest blog poate sa-ti confirme diagnosticul, fara a fi specialist in domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am inteles ca cei de la Valcele si cei de la Ambulanta au fost hartuiti de catre alti membrii marcanti ai PSD, si au fost santajati , de asta au plecat din TESA.
    Oricum am inteles ca e vorba de 5-10 persoane, nesemnificativ . Daca nu vrea sa le faca TESA bine , sa la faca Sanitas-ul .....bine =)).
    Hossu a avut dreptate de asta cred ca TESA nu a facut greva in 5 octombrie. Oricum , am inteles ca era o greva de solidaritate cu cei din invatamant, de fapt ei erau cei care faceau intr-adevar greva.
    Chiar, trebuie sa ma interesez daca celor care erau trecuti pe listele de greva ale Sanitas, nu li s-a platit acea zi ? Sau iar o fi vreo combinatie intre.......
    Sanitasul e condus de un om la fel ca precedentul si lucreaza la fel,dezinformare,minciuna , manipulare totul,ABSOLUT, totul in scopuri personale . ,,Aceeasi Marie cu o alta palarie "!!!!!!!
    ATENTIE : toti liderii Sanitas din sistemul covasnean sunt platiti din cotizatiile noastre si-si permit sa se comporte in halul asta, sa ne sfideze neurmarind decat sa ajunga pe nu stiu ce functie.
    Sa faca ce vor , e o tara libera, eu una o sa-i pedepsesc retragandu-ma din acest sindicat politic.
    Treziti-va la realitate oameni buni !

    RăspundețiȘtergere
  8. Obsesia ta de a distruge Sanitas-ul te-a nimicit.
    Dumnezeu sa te ierte!

    RăspundețiȘtergere
  9. 05.01.2010....L-am căutat pe Mihai, la telefon, de mai bine de 2 luni şi...mi se răspundea..."abonatul nu poate fi contactat"!... Ieri...am aflat...Imi pare nespus de rău...iar acum, cuvintele sunt de prisos... DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ-N GRIJĂ, MIHAI ŞI SĂ TE ODIHNEASCĂ !
    Pentru mine, MIHAI BUREŢEA, a fost UN MARE OM ! L-am cunoscut puţin, dar felul în care vorbea, felul în care se comporta, mi-a creat convingerea pe care am exprimat-o anterior... E o mare pierdere pentru cei care l-au înţeles, l-au apreciat şi care i-au fost aproape !
    (am citit ce au scris unii... atent, dezamăgita... Eu nu l-am cunoscut pe Mihai, aşa cum îl descriu ei...)
    Nu ştiu cum a fost posibil ca MIHAI să nu mai fie...dar sper din tot sufletul că SINDICATUL TESA va supravieţui, că cei care i-au fost loiali, să continuie munca pe care el a început-o... Fiţi tari oameni buni ! Vă salută un lider sindical din Sibiu (C.P.), care l-a cunoscut şi apreciat pe MIHAI BUREŢIA !

    RăspundețiȘtergere
  10. 06.01.2012. Rescriu comentariul, intrucat ieri, folosind semnele diacritice, acesta este neinteligibil.
    "05.01.2010. ...L-am cautat pe Mihai, la telefon, de mai bine de doua luni...Si mi se raspundea: "abonatul nu poate fi contactat" ... Ieri... am aflat....Imi pare nespus de rau...iar acum, cuvintele sunt de prisos...DUMNEZEU SA TE AIBA-N GRIJA MIHAI, SA TE ODIHNEASCA !
    Pentru mine,MIHAI BURETEA, a fost UN MARE OM ! L-am cunoscut putin, dar felul in care vorbea, felul in care se comporta, mi-a creat convingerea pe care am exprimat-o anterior... E o mare pierdere pentru cei care l-au inteles, l-au apreciat si care i-au fost aproape !
    (am citit ce au scris unii... atent, dezamagita ...Eu nu l-am cunoscut pe Mihai asa cum il descriu ei...)
    Nu stiu cum a fost posibil ca MIHAI sa nu mai fie... dar sper din tot sufletul ca SINDICATUL TESA va supravietui, ca cei care i-au fost loiali, sa continuie munca pe care el a inceput-o... Fiti tari oameni buni ! Va saluta un lider sindical din Sibiu (C.P.) care l-a cunoscut si apreciat pe MIHAI BURETEA !

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog